menu kindercoaching

kop over mijzeepbellen

Al in mijn opleiding tot ergotherapeut merkte ik dat ik ervan hou uitgedaagd te worden in mijn werk. In mijn opleiding kwam dit tot uiting in bijzondere stages, waaronder in de gevangenis en bij verstandelijk beperkte volwassenen met ernstige gedragsproblemen. Na afgestudeerd te zijn, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij mijn huidige baan als onderzoeker bij het Advies en Meldpunt Kindermishandeling.
In mijn werk en bij mijn eigen levenservaringen merk ik dat veel kinderen niet goed in hun vel zitten. Hierdoor blokkeren zij bij alledaagse zaken en met hun emoties. praktijkruimteDe drive om ook voor deze kinderen iets te kunnen betekenen, heeft mij ertoe gestimuleerd de opleiding tot kindercoach te gaan volgen.

In mijn werk en als kindercoach vind ik kwaliteit belangrijk. Hierdoor zal ik me voortdurend blijven bijscholen op bepaalde onderwerpen of methodieken. In het dagelijks leven, woon ik samen met mijn man, twee dochters en twee honden.

Aan ons huis is een afzonderlijke praktijkruimte, waar ik met de kinderen aan de slag ga. Ik maak ook geregeld gebruik van de natuurlijke praktijkruimte die op 5 minuten lopen ligt; het bos.

 
  menu voor wie
  menu werkwijze
  menu over mij
  menu tarieven
  menu contact
  menu home